TARINA

BlokkiMedia sai alkunsa kesällä 2017, kun kyllästyin totaalisesti suomalaisen valtamedian kyvyttömyyteen uutisoida tärkeistä asioista järkevällä tavalla. Näin miten maailmalla tapahtui valtavia mullistuksia, joista suomalaisille ei kerrottu mitään. Päätin tehdä asialle jotain ja aloitin siksi oman YouTube-kanavan, missä voisin puhua suuni puhtaaksi.

Halusin käsitellä useampia isoja teemoja, mutta päätin ensimmäiseksi avata katsojille maailmantaloutta ja finanssi-infrastruktuuria. Halusin ihmisten ymmärtävän, mitä raha on, miten keskuspankit toimivat, miksi tarvitsemme uuden systeemin, ja miksi kryptovaluutat tarjoavat mahdollisuuden rehellisempään järjestelmään.

Keväällä 2018 koin, että kryptovaluutat ja pankkijärjestelmät olivat kyllin hyvin käsitelty, joten olin valmis keskittymään uuteen teemaan. Q oli tähän mennessä postaillut noin puoli vuotta ja olin ennättänyt seurata ja koetella liikettä. Pitkän taustatyön jälkeen totesin, että Q on erittäin tärkeä uutislähde, ja sitä oli syytä avata myös suomalaisille. Blokkimedian tavoitteena on uutisoida kriittisistä asioista, joista ei uutisoida muussa suomalaisessa mediassa.

Tällä hetkellä näen, miten maailmassa on tapahtumassa valtavia mullistuksia, jotka tulevat väistämättä pian vaikuttamaan meihin kaikkiin. Olen optimistinen tulevaisuuden suhteen, vaikka vaikeita aikoja on edessä. Tulevaisuutta ei ole vielä kirjoitettu, joten me saamme olla yhdessä vaikuttamassa siihen. Nyt ihmisten teoilla tai tekemättä jättämisillä on mahdollisesti suurempi merkitys kuin koskaan aiemmin.

Lopuksi, haluan sydämestäni kiittää kaikkia BlokkiMedian katsojia ja tilaajia. Ilman teidän kannustusta, apua, rukouksia ja rahallista tukea BlokkiMediaa ei olisi olemassa.

WWG1WGA

Lähetä viesti allaolevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen blokkimedia@protonmail.com

Vastuuvapauslauseke:

Mainostan BlokkiMedian sivuilla tuotteita, joita käytän itse ja kun ostat niitä tämän sivun kautta, BlokkiMedia saa ostoista provisiopalkkion.

BlokkiMedia ei anna sijoitusvinkkejä. Vastuu sijoituksista ja päätöksistä on kuulijoilla itsellään.